Latvijas basketbola saspēles vadītājs Artūrs Žagars savu rehabilitācijas procesu turpinās Lietuvas kluba Viļņas "Wolves" speciālistu aprūpē, vēsta komandas paziņojums.

Kā zināms, sezonas ievadā Žagars, kuru "Wolves" komanda īrē no Turcijas basketbola flagmaņa Stambulas "Fenerbahce", Lietuvas basketbola līgas (LKL) mačā pārrāva kreisās kājas ceļgala iekšējās sānu saites, un šī savainojuma dēļ viņš laukumā vairs nav devies.

Savainojuma ārstēšanai viņam bija nepieciešama operāciju, un to viņš veica Turcijā, bet tagad viņš atgriezies Viļņā, kur turpinās savu atveseļošanos.

"Šobrīd viņš turpina rehabilitācijas procesus mūsu komandas fizioterapeitu un fiziskās sagatavotības trenera uzraudzībā," teikts "Wolves" paziņojumā.

Žagars aizvadītajā nedēļas nogalē klātienē apmeklēja Latvijas basketbola izlases 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra maču pret Slovākiju.

Iepriekš ziņots, ka Stambulas "Fenerbahce" galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs intervijā stāstīja, ka sagaida, ka Žagars jau šajā sezonā varēs atgriezties laukumā. Latvietis janvārī treniņos varēja skriet, un Jasikēvičs pat izteicās, ka mēneša laikā Žagars varētu atgriezties laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!