Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Latvijas Futbola federācija (LFF) nebeidz pārsteigt, tās attieksme pret sabiedrību un masu medijiem jau vairs nav smieklīga. Vārdos visi ļasenko&co ir atsaucīgi, bet kad jārunā konkrēti par lietām, par varbūt ne tik patīkamām lietām un jāatspēko kritika, tad ir glumi un izvairīgi.

Dažos viedokļrakstos jau esmu izteicies, ka LFF esošā vara nebaidās uzspļaut sabiedrībai un medijiem. Konkrētāk droši vien jāsaka, ka vairākos gadījumos man personīgi, bet "Delfi TV" sporta diskusiju raidījumā "Aizmugure" par līdzīgu tendenci runāja arī pieredzējušais žurnālists Anatolijs Kreipāns un LTV žurnālists Matīss Timofejevs.

Uzspļaušana fanu viedoklim, uzspļaušana medijiem (kas cenšas atspoguļot arī sabiedrības viedokli), uzspļaušana jebkurai demokrātiskai procedūrai, uzspļaušana jebkurai loģiskai rīcībai, lai tik viss notiktu pēc LFF vadoņa prāta. Atkārtošos n-to reizi – futbola sabiedrībai ir pašai jāatver acis, kas ir aizmālētas ar sasolītām futbola bumbām un futbola vārtiem. Tikai LFF biedri spēj ko lemt sporta labā, bet, diemžēl, lielākā daļa LFF biedru ir bez potences un glupi ceļ mandātus tā, kā to pavēl komunistiskās partijas vadonis. Vajag piemērus? Apskatieties LFF šī gada kongresa atspoguļojumu portālā "Delfi". LFF vadība dezinformēja savus biedrus un uzspieda balsot, kas ir pretrunā Latvijas likumiem. Bet biedri vispār nezina savas tiesības, viņiem ir dziļš vienalgs par LFF notiekošo, ka tik pašiem atlec kāds kumoss no 16 miljoniem. Normālā sabiedrībā publiskas biedrības dalībnieki nosaka, kā jāstrādā prezidentam un valdei. Diemžēl, LFF visu nosaka impotentā valde un prezidents, kura stabulītē pūš biedri.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!