Skandalozais bijušais bokseris Maiks Taisons atkal nonācis aiz restēm – šoreiz viņam piespriests vienas dienas cietumsods par kokaīna glabāšanu un braukšanu pie stūres reibuma stāvoklī, otrdien, 20.novembrī, ziņo AP.
"Es uzņemos atbildību par savu rīcību," tiesas sēdē īss izteikumos bija Taisons.

Tiesas piespriesto vienu dienu cietumā Taisons izcietīs ceturtdien, 22.novembrī, necilā atvērta tipa cietumā Tentsitijā, netālu no suņu patversmes un izgāztuves. Kā paziņoja šerifs Džo Arpaijo, šīs vienas dienas laikā Taisonam būs jāvalkā tradicionālais melnbalti svītrotais cietumnieka tērps. Interesanti, ka 1999.gadā Taisons viesojās Tentsitijas cietumā, aicinot ieslodzītos turpmāk turēties tālāk no nepatikšanām.

"Acīmredzot, viņš pats neieklausījās savos ieteikumos," piebilst Arpaijo.

Taisons tika apcietināts pagājušā gada 29.decembrī, kad, braucot no naktskluba, gandrīz ietriecās policijas mašīnā. Policisti ziņoja, ka Taisona uzvedība tobrīd bija aizdomīga, bet viņa mašīnā tika atrasts kokaīns.

Atgādinām, ka Taisons daudzkārt ticis aizturēts par dažādiem krimināla rakstura pārkāpumiem, bet 1992.gadā par 18 gadus vecas konkursa "Miss America" dalībnieces izvarošanu viņam piesprieda arī trīs gadu cietumsodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!