Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) vadība otrdien nosauca spēlētājus, kuri ieņems rezervistu vietas "Zvaigžņu spēles" Austrumu un Rietumu izlases sastāvos. Mačs 13.februārī notiks Oklendā.
NBA 29 komandu treneru izvēle ir pārsteigumu pilna, jo Rietumu izlases sastāvā nav iekļauti Klifs Robinsons, Skotijs Pipens un Šarifs Abdurs-Rahims, bet austrumnieku rindās Letrelam Sprjūelam atvēlēto vietu ieņēmis Deils Deiviss. Līdz ar to 14 nosaukto rezervistu pulkā ir septiņi "Zvaigžņu spēles" debitanti.

"Es neesmu pārsteigts, bet gan sašutis," pēc rezervistu paziņošanas teica Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Letrels Sprjūels, kurš jau sezonas sākumā neslēpa vēlmi ar triumfu ierasties Oklendas "Coliseum Arena", kur mājas spēles aizvada viņa bijušā komanda Goldensteitas "Warriors".

Austrumu izlases rezervistos iekļauti: Rejs Alens, Glens Robinsons (abi Milvoki "Bucks"), Deils Deiviss, Redžijs Millers (abi Indiānas "Pacers"), Alans Hjūstons (Ņujorkas "Knicks"), Džerijs Stekhauss (Detroitas "Pistons") un Dikembe Mutombo (Atlantas "Hawks").

Rietumu izlasē spēlēs: Karls Melons, Džons Stoktons (abi Jūtas "Jazz"), Deivids Robinsons (Sanantonio "Spurs"), Kriss Vēbers (Sakramento "Kings"), Rašids Volless (Portlendas "Trailblazers"), Garijs Peitons (Sietlas "Supersonics"), Maikls Finlijs (Dalasas "Mavericks").

Deiviss, G. Robinsons, Alens, Stekhauss, Hjūstons, Volless un Finlijs pirmo reizi piedalīsies "Zvaigžņu spēlē".

Austrumu izlasi cīņā vadīs "Knicks" treneris Džefs van Gandijs, kurš pēc sastāvu uzzināšanas teica: "Protams, esmu priecīgs, ka rezervistu pulkā vietā bija arī Hjūstonam, taču neizprotu Sprjūela neiekļaušanu sastāvā."

Arī Rietumu izlases treneris Fils Džeksons (Losandželosas "Lakers") pilnībā nepiekrita NBA treneru izvēlei: "Sprjūels tiešām spēlē lieliski un bija pelnījis vietu rezervistos. Mani pārsteidz tas, ka "Zvaigžņu spēles" dalībnieku pulkā nav Stefona Mārberija un Džamala Mašbērna."

BNS jau informēja, ka Austrumu izlases pamatpiecniekā līdzjutēji iebalsoja Alenu Aiversonu, Ediju Džonsu, Alonso Morningu, Vinsu Kārteru un Grantu Hilu. Savukārt Rietumu izlases starta sastāvā laukumā dosies Šakils O'Nīls, Kobe Braients, Tims Dankans, Džeisons Kids un Kevins Gārnets.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!