Foto: LETA
"Triobet"/"Ulbroka" komanda sestdien "Elvi florbola līgas" regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 8:4 (3:0, 3:1, 2:3) pieveica Liepājas "Kurši" vienību un izvirzījās kopvērtējuma vadībā.

Uzvarētāju sastāvā ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Juris Gribusts, bet vēl divus vārtus pievienoja Kārlis Jānis Petrovskis. Tikmēr liepājnieku sastāvā ar trim vārtiem jeb "hat-trick" atzīmējās Rolands Kovaļevskis.

Šī mača laikā "Triobet"/"Ulbroka" demonstrēja pārliecinošu sniegumu, izvirzoties vadībā ar 8:2 un pēcāk šo pārsvaru arī nosargājot.

Citā sestdienas mačā čempione "Lielvārde"/"FatPipe" viesos ar 5:3 (2:1, 1:2, 2:0) pārspēja "Valmieru".

Lielvārdes komandas labā divus vārtus iemeta Toms Akmeņlauks, kamēr ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Aivis Kusiņš un Sandris Virsnītis.

Lai gan mača gaitā "Lielvārde"/"FatPipe" izvirzījās vadībā ar 2:0 un 3:1, pirmās divas trešdaļas noslēdzās ar neizšķirtu 3:3. Tiesa, noslēdzošajā periodā viesi guva divus bezatbildes vārtus un nodrošināja panākumu.

Pie panākuma sestdien tika vēl viena līdere "Rockets", kas savu skatītāju priekšā ar 9:5 (1:1, 4:3, 4:1) apspēlēja "Talsi"/"Irlava" vienību, tiekot pie savas piektās uzvaras piecās spēlēs.

Uzvarētājiem divi vārti un divas rezultatīvas piespēles Mārtiņa Lapsiņa kontā.

Zīmīgi, ka iepriekšējā nedēļā notikušajā spēlē starp "Rockets" un "Ķekavas" komandām starp abu vienību spēlētājiem izcēlās konflikts, kā rezultātā vairāki spēlētāji saņēma naudas sodus un arī diskvalifikācijas.

Virslīgas kopvērtējumā vadībā ar deviņās spēlēs iegūtiem 19 punktiem ir "Triobet"/"Ulbroka" kontā, no kuras par punktu atpaliek Cēsu "Lekrings", kas gan aizvadījusi par divām spēlēm mazāk. Maksimāli iespējamos 15 punktus piecās spēlēs guvusi "Rockets" komanda, bet tikpat sešos mačos ir čempiones "Lielvārde"/"FatPipe" rēķinā.

Pirmajam četriniekam ar desmit punktiem seko "Pārgauja" un "Rubene", deviņi punkti ir "Talsi"/"Irlava" komandai, bet pa astoņiem guvušas "Rīga" un "Bauska". Seši punkti ir "Valmieras" un "Kuršu" rēķinā, kamēr 11 komandu tabulu ar pieciem punktiem noslēdz "Ķekava".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!