Foto: Reuters/Scanpix
Bijušais pasaules čempions vairākās versijās, britu smagsvars Taisons Fjūrijs nav pārliecināts, ka atgriezīsies profesionālajā boksā, vēsta ārzemju mediji.

"Lai nodarbotos ar boksu, tas ir jāmīl un jāgrib to darīt, jābūt izsalkušam pēc tā," intervijā televīzijā izteicies 28 gadus vecais Fjūrijs. "Bet es neesmu zaudējis. Otrais boksa vēsturē smagsvars pēc Rokija Marčiano, kas aizies neuzvarēts. Es uzvarēju neuzvaramo. Kas vēl man būtu jāizdara?"

Pēdējoreiz ringā Fjūrijs devās 2015. gada novembrī, kad uzvarēja absolūto pasaules čempionu Vladimiru Kļičko, uz ko atsaucas savā intervijā. Šai mačā Fjūrijs ieguva pasaules čempiona titulus Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) versijā, bet zaudēja tos ieilgušā neaktīvā periodā.

"Mans laiks bija pirms diviem gadiem," slaveno britu bokseri citē portāls "Boxing Scene". "Ja es atgriezīšos, par to paziņošu. Ja nē - ardievu!"

Savas profesionālās karjeras laikā Fjūrijs aizvadījis 25 cīņas, kurās visās uzvarējis, no tām 18 - ar nokautu.

Iepriekš tika ziņots, ka nākamā cīņa Taisonam Fjūrijam paredzēta šā gada 23. septembrī Mančestrā, un viņa pretinieks būs Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempions Džozefs Pārkers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!