Mairis Briedis sestdien aizvadītajā Pasaules boksa supersērijas (WBSS) pusfināla cīņā pret Polijas bokseri Kšištofu Glovacki pārāks bija jau kopš cīņas sākuma, savu viedokli televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" klāstīja bijušais Brieža treneris Sandis Kleins.

Jau ziņots, ka Mairis Briedis ar nokautu trešajā raundā pieveica Glovacki un iekļuva WBSS finālā. Polijas boksera promoters Andžejs Vasiļevskis gan oficiāli iesniedzis protestu pret Brieža uzvaru.

"Viņš izskatījās fiziski vesels. Viņam nekas netraucēja. Tāpēc arī viņš bija mobilizējies. Man jau pēc pirmā raunda beigām, kad viņš Glovackim ielika labo, taisno, bija skaidrs, ka viņš vinnēs cīņu. Tad es sapratu, ka viņam labā roka vairs nesāp un strādā. Glovackis uzreiz apstājās un palika lēnāks. Tas bija laika jautājums, kad viņš nogāzīsies," savus iespaidus par sestdienas cīņu sniedza Kleins.

Briedis portālam "Delfi" iepriekš intervijā atklāja, ka pirms 10. novembra WBSS ceturtdaļfināla cīņas pret Noelu Mikaeljanu latvietis plānoja boksēties ar kreiso roku, jo labā roka tobrīd bija nesen operēta.

"Mairis cīņu kontrolēja jau no pirmā raunda. Sitienu bija maz, bet uzskatu, ka Maira sitieni bija precīzāki. Viņš trāpīja pa galvu, bet Glovackis tikai vienreiz korpusā, tāpēc Maira sitiens bija jūtamāks. Glovackis viņam nevarēja tikt klāt, jo Mairis bija ātrāks. Mēs zinām ka viņš labi kustās. Savukārt Glovackim kājas nekad nav bijušas tik ātras," abus bokserus salīdzināja Kleins.

Pilnu interviju ar Sandi Kleinu varēs vērot raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien pulksten 21.00 televīzijas kanālā "360TV" un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!