No 4. līdz 11. maijam "Ghetto Games" organizēs virtuālo sporta spēļu turnīrus, kuros ir iespēja laimēt balvas no turnīru sadarbības partneriem, ziņo organizatori.

Tiks rīkoti Nacionālās basketbola asociācijas (NBA), Nacionālās hokeja līgas (NHL), futbola (FIFA) un cīņas sportu (UFC) turnīri. Turklāt klāt nāks divi jaunumi – videospēles "Call of Duty Warzone" un "Counter Strike:GO". Turnīri norisināsies, izmantojot datorus, kā arī konsoles "Playstation 4" un "Xbox One".

Ikvienam interesentam būs iespēja piedalīties kādā no astoņiem turnīriem, lai cīnītos par iespaidīgām balvām no sadarbības partneriem.

Sporta spēļu turnīri norisināsies no 4. līdz 8. maijam. "Playoff" un lielie fināli tiks rādīti tiešraidē – "Ghetto TV" vietnes "Youtube" kanālā.

Abu jaunumu – "COD Warzone" un "CS:GO" – turnīri mačus sāks 6. maijā un noslēgsies attiecīgi 10. un 11. maijā ar tiešraides translāciju "Ghetto TV" kanālā. Vērts pieminēt, ka "CS:GO" dalībnieki cīnīsies par 400 eiro lielu balvas fondu.

"E-sports pašlaik ieņem lielu lomu sporta dzīvē, tāpēc ir tikai loģiski veidot un attīstīt šādu turnīru norisi," uzsver viens no turnīru organizatoriem Haralds Kārlis. "Tā arī ir iespēja mums kā organizācijai piesaistīt jaunu auditoriju."

Reģistrēties turnīriem iespējams ghetto.lv e-sporta sadaļā, kurā ikviens var atrast detalizētu informāciju gan par turnīru laikiem, izspēļu kārtību, gan par balvu fondu un citu informāciju, kas ir saistīta ar pasākuma norisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!