Foto: Privātais arhīvs

Ilgi nedomāja un ātri devās kravāt koferus – tāda bija latvieša Anša Zvirgzdiņa reakcija uz saņemto piedāvājumu doties strādāt uz šīs sezonas spilgtāko F-1 posmu Lasvegasā. Pasaules prestižākās autosporta disciplīnas posmi vienmēr tiek rīkoti augstā līmenī, tāpēc savas jomas meistari nepieciešami pie dažādiem darbiem. Zvirgzdiņš palīdzēja iekārtot vietu, kur sacensības skatās F-1 sponsori, viesi, komandu ģimenes pārstāvji un superfani, kas ir gatavi maksāt prāvas naudas summas.

Ansis Zvirgzdiņš 14 gadus darbojos vizuālās reklāmas nozarē, un viņa uzņēmums "vinylworks" galvenokārt specializējās tieši auto aplīmēšanā – sākot ar reklāmas druku uz komerctransporta un beidzot ar poliuretāna aizsargplēvēm ekskluzīviem auto. Tāpēc darbs F-1 "Paddock Club" iekārtošanā tik pieredzējušam jomas meistaram nebija nekas sarežģīts.

Pēc saņemtā piedāvājuma ļoti ilgi domāt nevajadzēja, bija tikai nepieciešams veikt īsas organizatoriska rakstura pārrunas ar ģimeni, jāizbrīvē attiecīgie datumi kalendārā un pēc iespējas ātrāk bija jāsāk kravāt koferi. Uzņemšana Lasvegasā esot bijusi silta. Pēc iepazīšanās ar pārējo komandu pie darbiem vieglā režīmā viņi ķērās klāt jau nākamajā dienā. "Šādu sacīkšu organizēšana ir milzīga operācija, tāpēc pirmajās dienās bija mazliet "jāapburzās'', lai vēlāk nerastos lieki jautājumi un visi darba procesi noritētu maksimāli efektīvi. Piedevām, mums abiem ar kolēģi šis bija pirmais brauciens uz ASV, tāpēc bija jāpiedzīvo arī zināms kultūršoks. Lasvegasa ir diezgan īpatnēja, es pat teiktu sirreāla vieta," neslēpa Ansis Zvirgzdiņš.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!