Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"TV3 Group" un "Viaplay" grupa parakstījuši līgumu, kura ietvaros no 1. februāra "Go3" televīzija Baltijas reģionā apakšlicencēs visu "Viaplay" sporta pārraižu portfeli, portāli "Delfi" informē "Go3" pārstāvji.

"Go3" klientiem tiks nodrošināta piekļuve tādiem pieprasītiem sporta notikumiem kā UEFA Čempionu un UEFA Eiropas līgām, Anglijas premjerlīgai, Nacionālajai hokeja līgai (NHL), Pirmajai formulai (F-1) un daudziem citiem.

Skatītājiem tiks piedāvātas visu līgu un čempionātu vadošo komandu spēles, aizraujoši derbiji un spraigas sacensības profesionālu vietējo komentētāju pavadībā.

"Esam gandarīti noslēgt šo līgumu un piedāvāt mūsu skatītājiem Baltijas valstīs vēl plašāku sporta sacensību tiešraižu klāstu. "Go3" televīzijas abonentiem būs iespēja baudīt labāko sporta piedāvājumu un skatīšanās pieredzi Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. 2024. gads kļūs par lielisku piedzīvojumu sporta faniem un "Go3" ir vieta, kur sekot līdzi aizraujošākajām sporta kaislībām," pastāstīja "TV3 Group" vadītājs Baltijā Kristians Antings.

"Viaplay" prezidents Jorgens Madsens Lindemans uzskata, ka tas ir pareizais solis grupas biznesam un sporta cienītājiem visā Baltijas reģionā: "Tas mums ļaus vēl vairāk koncentrēt savu darbību uz Ziemeļvalstīm, Nīderlandi un "Viaplay Select", kas ir tirgi, kur mēs redzam vislabākos apstākļus izaugsmei un rentabilitātei. Tāpat arī Polija, kur mēs darbosimies līdz 2025. gada vidum. Tajā pašā laikā mūsu sporta saturs Latvijā, Lietuvā un Igaunijā būs skatāms caur plaši pieejamu servisu, kas tiek pārvaldīts vietējā līmenī."

"Esmu gandarīts, ka ar šo papildinājumu "Go3" vēl vairāk nostiprinās savas pozīcijas kā galamērķis visiem sporta faniem Baltijā. Tuvākajā laikā "Go3" klientiem būs iespēja abonēt un baudīt sporta piedāvājumu, kas tiks pievienots no "Viaplay". Plāns būs pieejams gan esošajiem, gan jaunajiem "Go3" klientiem, kam būs iespēja to apvienot ar citiem pieejamajiem plāniem. Tuvāko dienu laikā saviem klientiem sniegsim vairāk informācijas, tādēļ aicinu sekot līdzi aktualitātēm," izteicās "Go3" televīzijas vadītājs Jans Vikritoviczs.

Vēlākais no 2024. gada marta "Viaplay" klienti Latvijā, Lietuvā un Igaunijā viņu abonementu ietvaros varēs skatīties iecienītāko sporta saturu Go3 televīzijā. Tajā pašā laikā "Viaplay" platforma Baltijas reģionā pārstās darboties.

Jaunais plāns pakāpeniski būs pieejams pie Go3 izplatīšanas partneriem.

"Go3" no "Viaplay" apakšlicencēs plašu sacensību un sporta veidu klāstu: futbols (UEFA Čempionu līga, UEFA Jaunatnes līga, UEFA UEL un UECL, UEFA Nāciju Līga, UEFA čempionātu kvalifikācijas, "EURO 2024", Premjerlīga, FA Kauss, Karabao kauss, Anglijas futbola čempionāts ("The Championship"), "League One", "League Two", Sieviešu Superlīga, Sieviešu FA kauss, Sieviešu bundeslīga, Vācijas kauss sievietēm, Arnolda Klārka kauss, Sieviešu "Copa America", motoru sports (Formula 1, Formula 2, Formula 3, IMSA sērijas, "Indycar"), hokejs (NHL, SHL), cīņu sports (KSW, "Invicta", "Enfusion"), golfs ("US Open", "The Open" sieviešu un vīriešu turnīri, DP Pasaules golfa tūre, LPGA tūre, US PGA, Āzijas tūre, Raidera kauss), "Matchroom" sporta pasākumi (šautriņu mešana, snūkers), handbols (Vācijas bundeslīga, handbola pasaules čempionāts), regbijs (Sešu nāciju čempionāts, Regbija Premjerlīga, EPCR un URC), Augstākā beisbola līga (MLB), "Premier Padel" un LFL.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!