Foto: F64

Latvijas skeletonists Martins Dukurs piektdien izcīnīja trešo uzvaru šīs sezonas trīs Pasaules kausa izcīņas posmos, Īglsas trasē, Austrijā, pirmo vietu dalot krievu Aleksandru Tretjakovu.

Martins Dukurs arī pēc pirmā brauciena bija dalītā līderpozīcijā. Viņa un brita Meta Vestona rezultāts bija 52,9 sekundes. Savukārt Tomass Dukurs pēc pirmā brauciena ierindojās devītajā vietā.

Otrajā braucienā Vestons neizturēja spriedzi un noslīdēja uz ceturto vietu. Martins Dukurs otrajā braucienā uzrādīja trešo ātrāko braucienu, bet Tretjakovs bija ātrākais. Summā Dukuram un Tretjakovam rezultāts bija 1:45,52 minūtes, abiem kāpjot uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena.

Savukārt Tomass Dukurs otrajā braucienā zaudēja vienu pozīciju un sacensības noslēdza 10. vietā, līderiem zaudējot 0,67 sekundes.

Uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa cits Krievijas sportists Ņikita Tregubovs, kurš bija tikai par 0,02 sekundēm lēnāks.

Līdz ar to Martins Dukurs šo sezonu turpināja ar trešo uzvaru trīs posmos. Pirms tam viņš pārliecinoši uzvarēja abos Siguldas trasē notikušajos posmos.

Portāls "Delfi" piedāvāja sacensību teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!