Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Svētdien Austrijā Īglsas trasē ar vīru startu turpinās Pasaules kausa izcīņas 1.posms kamaniņu sportā. Labākais no Latvijas sportistiem bija Inārs Kivlenieks, kurš ieguva 16. vietu, portālu "Delfi" informē Latvijas Kamaniņu sporta federācija.

Trasē devās 32 vīri, kuru vidū bija arī Latvijas pārstāvji - Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš, Artūrs Dārznieks un Riks Kristens Rozītis.

Labākais no Latvijas sportistiem pirmajā braucienā bija izlases jaunpienācējs Riks Kristens Rozītis, kas finišēja pēc 50.648 sekundēm un ierindojās 18.vietā. Uzreiz aiz viņa bija Artūrs Dārznieks ar rezultātu 50.668. Inārs Kivlenieks bija 23.vietā, bet Kristaps Mauriņš palika 29.vietā. Par sacensību līderi izvirzījās Fēlikss Lohs no Vācijas, kas neraugoties uz slikto ledus kvalitāti, kuru radīja siltie laika apstākļi, finišēja pēc 50.182 sekundes.

Otrais brauciens būtiskas izmaiņas kopvērtējumā neienesa. Inārs Kivlenieks uzlabo savu sniegumu un divu braucienu summā uzrādīja laiku viena minūte 41.331 sekundes, tādejādi PK 1.posmā paliekot 16.vietā. Kristaps Mauriņš ierindojās 23. vietā, bet Artūrs Dārznieks – 26. vietā. Otrajā braucienā kritienu piedzīvoja Riks Kristens Rozītis un no sacensībām izstājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!