Foto: AP/Scanpix
Pietucīgus rezultātus svētdien Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma sacensībās Kēnigszē trasē uzrādījuši Latvijas kamaniņu braucēji - labākais divu braucienu summā bija Artūrs Drāznieks, kurš ierindojās 14.vietā.

Arī pēc pirmā brauciena labākajā pozīcijā no Latvijas sportistiem atradās Artūrs Dārznieks - 17.vietā. Riks Kristens Rozītis ierindojās 23. pozīcijā, bet Inārs Kivlenieks - 32. Sacensību līderim, vācietim Fēliksam Loham mūsu sportisti attiecīgi piekāpās par 0,665, 0,878 un 2,966 sekundēm.

Otrajā braucienā no Latvijas sportistiem tikai Kivleniekam izdevās uzlabot savu sniegumu, kas divu braucienu summā ļāva pakāpties uz 31.vietu. Riks Kristens Rozītis savu otro braucienu veica lēnāk par pirmo un kopvērtējumā palika 22.vietā. Savukārt Artūram Dārzniekam otrajā braucienā izdevās pakāpties uzreiz par trim pozīcijām un divu braucienu summā ieņemt 14.vietu.

Kā zināms, sestdien teicamu rezultātu sasniedza Latvijaskamaniņu divnieki - brāļiem Šiciem izdevās izcīnīt ceturto vietu, bet Oskars Gudramovičs ar Pēteri Kalniņu ierindojās piektajā vietā. Sieviešu konkurencē Elīza Tīruma palika 15.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!