Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien starp Latvijas komandu Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo", kuru vada Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, klātienē esošos līdzjutējus sagaida pārsteigumi, kā arī īpaša akcija - "Uzvelc kreklu mugurā, tērpies cīņai sarkanā!", informēja komanda.

Akcijas "Uzvelc kreklu mugurā, tērpies cīņai sarkanā!" ietvaros Rīgas "Dinamo" aicina komandas līdzjutējus uz šo spēli ierasties 5. sezonas sarkanajos T-kreklos. Visi līdzjutēji, kuri būs tērpušies sarkanajos T-kreklos, pēc spēles tiks aicināti 5. sezonas kopbildei ar Rīgas "Dinamo" komandu "Arēnas Rīga" ledus laukumā. Tie līdzjutēji, kuriem vēl nav šo T-kreklu, tos varēs spēles dienā iegādāties "Arēnā Rīga" par visai demokrātisku cenu – 2 latiem.

Pirms spēles ar Maskavas "Dinamo" līdzjutējus un komandas spēlei iesildīs rokgrupa "Linga", bet pārsteigumu ir sagatavojis viens no Rīgas komandas partneriem – "Sportland", kas visiem šīs spēles apmeklētājiem sagatavojis īpašu piedāvājumu - īpašos kuponus, kurus uzrādot 30. novembrī Baltijā lielākajā sporta preču veikalā "Sportland" tirdzniecības parkā "Alfa" visām precēm 30% atlaide. Savukārt spēles laikā noslēdzot "Movember" kustību, ko atbalsta arī lielākā daļa Rīgas "Dinamo" spēlētāju, tiks īpaši izcelti krāšņāko ūsu īpašnieki. Tā kā šī ir novembra pēdējā spēle, no abonementu īpašnieku vidus tiks izlozēti Goda viesi decembra mājas spēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!