Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" sestdien gaidāmajā mačā izbraukumā pret Rīgas "Dinamo" uzsvaru liks spēlei uz pretuzbrukumiem, intervijā "rsport.ru" teica Krievijas klubu pārstāvošais Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs.

Pujacs uzskata, ka daudzie zaudējumi dzīs Rīgas "Dinamo" hokejistus uz priekšu, lai glābtu šo sezonu, kas "Avangard" ļaus atbildēt ar ātriem prettriecieniem.

"Pretiniekam nav, kur atkāpties, viņš jau pirmajās minūtēs metīsies uzbrukumā, tāpēc mums jānospēlē gudri pretuzbrukumos Arī paši nedrīkstam iekrist," teica Pujacs "Man kā aizsargam slodze tādas taktikas dēļ nebūs lielāka, vienkārši jākoncentrējas uz saviem tiešajiem pienākumiem. Lieku reizi uzbrukumā nevajag skriet."

"Avangard" aizsargam spēles Rīgā vienmēr esot īpašas: "Esmu dzimis Rīgā, un man katru reizi ir patīkami šeit spēlēt. Ir iespēja satikt tuviniekus un paziņas," viņš turpināja.

Spēle starp "Dinamo" un "Avangard" komandām sāksies neierasti agri – plkst.13:00, tomēr Pujacs uzskata, ka tas spēlētājiem tikai palīdzēs, jo hokejam nekas netraucēs - ne lieki zvani, ne vēl kas. "Kārtīgi izgulēties, un tad ar svaigu galvu uz ledus," teica aizsargs.

Šosezon Pujacs Omskas komandas rindās aizvadījis 33 spēles, kurās izcēlies ar vieniem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!