Foto: RIA Novosti/Scanpix

"Pašreiz notiek sarunas ar vairākiem citiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubiem par iespēju aizmainīt kanādiešu sportistu Polu Šehuru un vēl divus spēlētājus," intervijā laikrakstam "Dienas Bizness" norāda hokeja kluba "Rīgas Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Savickis tāpat intervijā norāda, ka nebūtu jau tagad korekti nosaukt konkrētus klubus, kuros hokejisti varētu turpmāk spēlēt. "Šobrīd runa ir par to, ka viņi varētu spēlēt citos KHL klubos līdz šīs sezonas beigām, un tiem būtu jānodrošina alga, kādu viņiem pašreiz maksā "Dinamo".

Tāpat Savickis norādījis, ka pašlaik netiek apspriesta vēl kāda spēlētāja aizmainīšana uz citu klubu nākamajā sezonā.


Karsums, Indrašis un Šekura ir vieni no vadošajiem "Rīgas Dinamo" rindās šajā sezonā. Indrašis šajā sezonā 40 spēlēs guvis 14 vārtus un izdarījis 12 rezultatīvas piespēles, kamēr Karsums 48 spēlēs iekrājis 14 vārtus un 17 rezultatīvas piespēles. Savukārt Šekuras kontā ir 40 spēles, kurās viņš guvis astoņus vārtus un 17 reizes rezultatīvi piespēlējis komandas biedriem.

Atgādinām, ka "Rīgas Dinamo" nav iekļuvusi Gagarina kausa izcīņā un pēc regulārā čempionāta noslēguma spēlēs KHL Cerību kausā, kurā piedalīsies visas "play off" neiekļuvušās komandas.

Pirms tam "Rīgas Dinamo" jau veica divus darījumus – uz Prāgas "Lev" pārgāja Aleksandrs Ņiživijs, bet aizsargs Metjū Karls pārvcēlās uz Šveici.

Atgādinām, ka KHL prezidents iepriekš izteicies, ka klubi nedrīkst izīrēt spēlētājus uz citām komandām, jo KHL reglaments paredz, ka tādā gadījumā vienība zaudē visas tiesības uz hokejistu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!