Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Latvijas hokeja speciālists Harijs Vītoliņš turpinās darbu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienībā Maskavas "Dinamo", vēsta portāls "sportbox.ru".

Līdz ar to viņš nekļūs par Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galveno treneri. Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" Gagarina kausa izcīņas laikā izteica Vītoliņam piedāvājumu kļūt par vienības galveno treneri, bet tad Vītoliņš atteicies uzsākt sarunas ar Rīgas kluba vadību, jo vēlējies koncentrēties tikai darbam ar Maskavas vienību.

Lai arī Vītoliņš izteicās, ka vēlas kļūt par galveno treneri un saņēma arī citus piedāvājumus no komandām, viņš apņēmies turpināt strādāt par Oļega Znaroka palīgu, teikts "sportbox.ru".

Vītoliņš tandēmā ar Znaroku strādā kopš KHL dibināšanas. Kā zināms, abu speciālistu vadībā Maskavas "Dinamo" aizvadītajās divās sezonās kļuva par Gagarina kausa ieguvējiem.

Kā ziņots, šosezon Rīgas "Dinamo" komanda palika Rietumu konferences pēdējā, 14.pozīcijā, pirmoreiz nekvalificējoties Gagarina kausam. Tomēr vēlāk Latvijas klubs spēlēja jaunizveidotajā Cerību kausā starp KHL vājākajām komandām, kurā spēja triumfēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!