Foto: LETA

Uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien izcīnīja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā iepriekšējo divu sezonu sacensību spēcīgākā komanda Maskavas "Dinamo", ko trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Aizvadītajā mačā Maskavas "Dinamo" ar rezultātu 4:2 (2:0, 0:2, 2:0) izbraukumā pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Karsums nospēlēja 14 minūtes un 17 sekundes, izdarot divus metienus pa vārtiem. Latvietis uzvarēja piecos no astoņiem iemetieniem, kuros piedalījās.

Maskavas kluba labā pa vieniem vārtiem guva Konstantīns Volkovs, Maksims Karpovs, Romāns Derļuks un Mareks Kvapils.

Citā cīņā zaudējumu cieta Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība, kas ar 1:5 (1:0, 0:2, 0:3) izbraukumā piekāpās Omskas "Avangard". Pa diviem vārtiem guva Aleksandrs Popovs un Andrejs Ivanovs.

Pēc deviņu zaudējumu sērijas pārtraukšanas, šī "Avangard" komandai bija otrā uzvara pēc kārtas.

Vēl vienā mačā starp abām Austrumu konferences līdervienībām Kazaņas "Ak Bars" ar rezultātu 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) izbraukumā sagrāva Astanas "Baris".

Rietumu konferences kopvērtējumā līderpozīciju ar 36 punktiem 16 spēlēs saglabā Sanktpēterburgas SKA, bet tai vairs tikai punktu zaudē čempione Maskavas "Dinamo". Konferences trešajā vietā ar 28 punktiem 16 spēlēs atrodas Zagrebas "Medveščak" no Horvātijas, kurai punktu zaudē Rīgas "Dinamo" un Prāgas "Lev".

Tikmēr Austrumu konferences līderpozīciju ar 33 punktiem 16 spēlēs pārņēma "Ak Bars", tomēr tai divus punktus zaudē "Baris" vienība, kas aizvadījusi par divām spēlēm mazāk. Savukārt "Torpedo" ar 23 punktiem atrodas sestajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!