Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" kapteinis Lauris Dārziņš pēc trešā zaudējuma pagarinājumā šajā sezonā uzskata, ka komanda var vēl vairāk dominēt laukumā un gūt vairāk vārtus.

Jau ziņojām, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien viesos ar 2:3 papildlaikā zaudēja Bratislavas "Slovan", piedzīvojot trešo neveiksmi trīs papildlaiku mačos šajā sezonā.

"Bratislavā vienmēr ir grūtas spēles. Pretinieks arī bija iepriekšējo spēli zaudējis, gribēja reabilitēties savu skatītāju priekšā. Gaidījām smagu spēli un tāda tā arī izvērtās. Pēc divām trešdaļām atradāmies tur, kur gribējām atrasties [vadībā]," "Dinamo" mājaslapā citēts Dārziņš. "Trešajā periodā pretinieks skrēja uz priekšu un mums vajadzēja izmantot pretuzbrukuma iespējas, ko mēs neizdarījām. Viņi izlīdzināja un ātri izvirzījās priekšā. Pozitīvi tas, ka tomēr atspēlējāmies un izcīnījām punktu. Papildlaikā spēle bija turpu-šurpu, komandas gribēja paņemt otru punktu, bet diemžēl mums tas neizdevās."

Dārziņš guva rīdzinieku pirmos vārtus spēlē, un tie "Dinamo" kapteinim bija pirmie vārti sezonā. "Nav tā, ka goli tagad kritīs. Tie vienmēr nāk ar smagu darbu un labu spēli. Nav jau tā, ka šodien vienus vārtus guvu un tas tā vienkārši turpināsies. Protams, ir patīkami, ja liec augļus komandas panākumā. Tas, protams, ir pozitīvi, bet, manuprāt, mūsu komanda ir spējīga būt vairāk dominējoša un vairāk vārtus gūstoša. Mēs tagad atgriežamies mājās un skatāmies uz priekšu, lai vairāk uzlabotu spēli."

Septembrī rīdziniekiem tagad būs divas spēles mājās pret Zagrebas "Medveščak" (23. septembrī) un "Slovan" (25. septembrī). Abas šīs vienības ir tā saucamie tieši Rīgas "Dinamo" konkurenti. "Ar savas konferences komandām vienmēr ir ļoti svarīgas spēles. Vairāk pat gribas revanšēties sev. Man tiešām ir sajūta, ka mēs varam daudz labāk. Šobrīd tas īsti nesanāk, bet grūtības ir jāpārvar. Labāk, lai grūtības ir septembrī, nevis februārī."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!