Foto: Reuters/Scanpix
Četri Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubi nav norēķinājušies ar saviem spēlētājiem vēl par iepriekšējo sezonu, intervijā portālam "russia-hockey.ru" atklājis KHL hokejistu arodbiedrības vadītājs Andrejs Kovaļenko.

Parādnieku vidū ir Zagrebas "Medveščak" un Bratislavas "Slovan", kā arī divi Krievijas klubi - Vladivostokas "Admiral" un vēl viena komanda, kuru Kovaļenko nenosauca, jo tā tuvākajā laikā sola parādus nolīdzināt, tāpēc lūgusi savu vārdu nepubliskot.

Kovaļenko norādīja, ka sliktākā situācija ir ar Vladivostokas komandu, kura nevēlas sadarboties ar arodbiedrību, tāpēc viens hokejists jau ir vērsies ar iesniegumu prokuratūrā.

"Vēl vasarā mēs runājām, ka problēmas ir ar desmit komandām, taču izdarot kopīgu spiedienu ar līgu, tostarp arī presē, situācija ir uzlabojusies un šobrīd parādi par pagājušo sezonu ir četrām komandām," sacīja arodbiedrības vadītājs.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējās sezonas sākumā bija problēmas ar finansējumu, taču pēc tam nauda tika iegūta un hokejistiem samaksāts. Pirms šīs sezonas finansējums tika atrasts savlaicīgi.

Trešdien rīdzinieki savās mājās uzņems vienu no parādniekiem - "Medveščak", bet piektdien spēlēs ar Bratislavas "Slovan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!