Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē trešdien rezultatīvi darbojās Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš, palīdzot Maskavas "Spartak" ar 4:3 pieveikt Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ".

Spēles gaitā "Spartak" 2:0 nonāca zaudētājos ar 2:3. Otrā perioda 16. minūtē pēc Daugaviņa piespēles precīzi meta Karsums, panākot 3:3. Karsums mačā izcēlās arī ar vienu rezultatīvu piespēli, bet uzvaras vārtus "Spartak" guva 33 sekundes pēc Karsuma precīzā metiena.

Karsums mačā bija precīzs ar savu vienīgu metienu pa vārtiem, nospēlēja 15:05 minūtes un uzvarēja vienīgajā iemetienā. Daugaviņam 18:51 minūtē kopā ar rezultatīvo piespēli arī trīs metieni pa vārtiem, uzvarēts viens iemetiens un bloķēts metiens. Savukārt Kulda nospēlēja 14:16 minūtes un nopelnīja divas soda minūtes.

Citos mačos Helsinku "Jokerit" bez Jāņa Kalniņa vārtos ar 2:3 zaudēja Kazaņas "Ak Bars", bet Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kuru treneru kolektīvam pievienojies Sandis Ozoliņš, ar 6:0 sagrāva "Vitjazj".

"Torpedo" un "Vitjazj" spēlē viens no galvenajiem tiesnešiem bija Eduards Odiņš, kuram spēle beidzās trešajā minūtē. Spēles epizodē Odiņam kājās nejauši iebrauca viens no hokejistiem, pēc kā latviešu soģi nogādāja uz ģērbtuvēm. Uzreiz pēc tam Odiņš nogādāts tuvējā slimnīcā, kur kontstatēts kreisās kājas apakštilba abu kaulu slēgtais lūzums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!