Foto: LETA

Maskavas "Spartak" latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš nedēļas nogalē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa mačā piedzīvoja nervu stindzinošu kritienu, pirmdien, 4. martā, izrakstīts no slimnīcas un atveseļošanos tagad turpinās jau ārpus medicīnas iestādes, vēsta Krievijas mediji.

"Mani izrakstīja no slimnīcas. Paldies visiem, kas juta līdzi un vēlēja atveseļošanos. Šodien plānoju apmeklēt "Spartak" – SKA spēli un atbalstīt puišus," sacījis Daugaviņš.

Daugaviņš traumu guva sestdien, 2. martā, Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas trešajā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA, bet viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā komanda Maskavas "Spartak" zaudēja ar 2:5. Otrā perioda izskaņā Daugaviņš kreisajā malā izgāja viens pret SKA vārtsargu Igoru Šestjorkinu, kurš latviešu uzbrucēju paklupināja. Tā kā epizode bija tuvu apmalei, Daugaviņš nespēja izvairīties un sagrupēties, sāpīgi ielidojot apmalē.

Krievijas mediji ziņo, ka Daugaviņam ir lauztas ribas, bet pleiras dobumā esot uzkrājušās asins un gaiss. Oficiāli hokejists to nekomentē, jo viņam to liedz līgums.

Zināms, ka Daugaviņš vairs nedosies laukumā Gagarina kausa pirmās kārtas duelī starp "Spartak" un SKA. Visticamāk, pilnvērtīgi par Daugaviņa traumu un tās nopietnību kļūs zināms tikai pēc "Spartak" pēdējās spēles Gagarina kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!