Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" hokejistiem pārbaudes spēlēs izdodas parādīt labu sniegumu, uzskata vienības uzbrucējs Jakobs Berglunds.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" trešdien "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas otrajā spēlē ar 3:1 pārspēja Jaroslavļas "Lokomotiv", gūstot otro uzvaru turnīrā.

"Mums nebija labs spēles sākums, bet spējām mainīt savu sniegumu. Spēles izskaņā atkal nedaudz palaidāmies, bet tikām pie uzvaras. Tas ir svarīgi. Ir jāprot uzvarēt mači, kad kaut kas sāk buksēt. Tā ir laba mācība, kas noderēs regulārajā sezonā. Ir lietas, kas jāuzlabo - tam ir domātas šīs spēles. Manuprāt, mums pagaidām viss izdodas ļoti labi," sacīja Berglunds, kura teiktais citēts komandas mājaslapā internetā.

Viņš arī atcerējās, kā Soču turnīrā "Dinamo" mačā pret "Lokomotiv" pēdējās minūtēs ielaida vārtus un izlaida no rokām uzvaru. "Šodien viņiem sastāvs bija spēcīgāks. Šīs ir pirmsezonas spēles. Katra komanda eksperimentē, meklē labākos risinājumus. Rezultāts, protams, vienmēr ir svarīgs, bet ir jāatceras, ka šī ir tikai pārbaude. Īstās spēles vēl tikai priekšā," viņš uzsvēra.

Berglunds arī atklāja, ka Rīga viņam ļoti esot iepatikusies. "Pilsēta un komanda ir lieliska. Esmu aizvadījis divas spēles Rīgā un sajūtas ir tiešām labas. Visās arēnās šādu sajūtu izbaudīt nevar," viņš atzina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!