Foto: F64

Rīgas "Dinamo" hokejisti astoņu zaudējumu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā spēja pārtraukt tikai ar smagu darbu aizsardzības zonā, kluba mājaslapā citēts uzbrucēja Kārtera Eštona teiktais.

Eštona divi vārti palīdzēja Rīgas "Dinamo" komandai ar 3:2 pārspēt Minskas "Dinamo" un pārtraukt astoņu zaudējumu sēriju.

"Šī bija komandas uzvara. Gūlāmies ripas ceļā, labi spēlējām mazākumā un, kad vajadzēja, mūs glāba Makarovs. Patiešām smagi strādājām savā aizsardzības zonā, bet uzbrukumā spējām realizēt savus momentus," sacīja Eštons. "Treniņos ļoti pievērsām uzmanību cīņai vārtu priekšā. Strādājām, lai spētu izcīnīt atlecošās ripas, traucēt pretinieku vārtsargam. Kopīgi strādājot un pildot trenera uzdevumu tikai ir iespējams izcīnīt uzvaras."

Hokejists neslēpa, ka gribēja gūt trešos vārtus, tomēr viņš nespēja izmantot labas iespējas. "Man bija vēl iespējas. Pat labākas nekā momentos, kad guvu vārtus. Labprāt vēlreiz izietu pret vārtsargu, noteikti pieņemtu citu lēmumu. Kopumā ir patīkami, ka mums beidzot ir vārtu gūšanas iespējas. Domāju, viss labais vēl ir tikai priekšā," viņš sacīja.

Rīgas "Dinamo" sestdien izbraukumā spēkosies ar Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard" vienību.

"Izbraukmā viegli nebūs, bet, ja strādāsim kā šodien, varam arī sasniegt iecerēto. Mēs esam strādājoša, aktīva komanda, ja nepildām šo plānu, tad arī nav iespējams pozitīvs iznākums," sacīja Eštons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!