Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" vienība svētdien aizvadītajā spēlē pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik" varēja panākt papildlaiku, pēc mača secināja rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Jau ziņots, ka "Dinamo" svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē mājās ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) piekāpās "Ņeftehimik" hokejistiem.

"Zinājām, ka "Ņeftehimik" ir ļoti augumā ražena un fiziski spēcīga komanda, kas demonstrē agresīvu spēli. Pirmajā periodā būtu realizējuši savus momentus, tad varētu spēlēt ar citādu taktiku uz rezultāta noturēšanu. Šoreiz neiegrozījās tā, kā vajag. Beigās spiedām, bija vairākums un momenti. Varējām izvilkt, diemžēl šodien tas neizdevās," pēcspēles preses konferencē stāstīja Ankipāns.

Rezultatīvu piespēli šajā spēlē nopelnīja Brendons Makmilans, pēc kura metiena no zilās līnijas pirmais pie ripas tika vārtu guvējs Miķelis Rēdlihs.

“Šī bija līdzvērtīga cīņa," teica Makmilans. "Mēs šodien nespējām tikt cauri viduszonai, aizsardzībā viņi spēlēja ļoti blīvi. Šis bija mačs, kur mazākā kļūda izšķīra rezultātu. Ar vieniem grūtiem vārtiem spēli ir grūti uzvarēt."

Makmilans laukumā pavadīja 22:27 minūtes, kas bija otrs lielākais komandā. Par 27 sekundēm vairāk nospēlēja vien Lauris Dārziņš.

"Reizēm tas ir pārbaudījums. Katrā brīdī, kad esmu uz ledus, cenšos parādīt labāko sniegumu. Man ir labs kontakts ar treneriem un cenšos viņus nepievilt, jo viņi man uzticas. Taču man patīk spēlēt daudz – visu laiku esmu spēlē," klāstīja Makmilans.

Rīgas klubs ar 12 punktiem 19 spēlēs ieņem pēdējo, 12. vietu Rietumu konferencē un šobrīd ir vājākā vienība līgā.

Pēc spēles pret "Ņeftehimik" Latvijas komanda trešdien tiksies ar Čeļabinskas "Traktor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!