Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" hokejisti nevar izcīnīt uzvaras pie tik vājas momentu realizācijas, pēc zaudējuma Nursultanas "Baris" sacīja komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs Dmitrijs Parhomenko.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" novājinātā sastāvā turpināja izbraukuma sēriju un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:2, 0:0) "Baris" hokejistiem.

"Spēlējām labi vienādos sastāvos, taču atkal pieļāvām kļūdas spēlē četri pret pieciem. Tad vairākumā ielaidām nevajadzīgus vārtus. Ļoti vāja momentu realizācija. Uzvarēt bez vārtu gūšanas nav iespējams," sacīja Parhomenko.

Rīgas "Dinamo" komandas aizsargs Morgans Eliss arī uzsvēra, ka ar labu vairākumu un mazākumu tiek uzvarētas spēles. "Šobrīd mums šajā elementā ļoti nesekmējas. Mestajām ripām neizdodas atrast ceļu vārtos. Kaut kur pietrūkst vienkāršas veiksmes, kaut kur paši pieļaujam kļūdas. Mums ir laba komanda, viens ar otru ļoti labi satiekam, bet ir jāsāk uzvarēt. Un šis veids, kā to izdarīt, ir jāizdara pēc iespējas ātrāk," viņš uzsvēra.

Savukārt Jevgēniju Gračovu devītais zaudējums pēc kārtas atstāja diezgan nerunīgu. "Ir grūti kaut ko komentēt. Pagaidām no spēles ir grūti paņemt kaut ko pozitīvu. Mums priekšā ir ļoti, ļoti daudz darba."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!