Foto: F64

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienība "Rīga" nonākusi karantīnā, jo vairākiem tās pārstāvjiem noteikta saslimšana ar Covid-19, ziņo medijs "Sportacentrs.com".

MHL vienība pēdējās spēles aizvadīja novembrī, bet vairāki hokejisti kopš tā laika jau bija Latvijas U-20 treneru rīcībā Jelgavā.

Portāls vēsta, ka izlases treniņnometnes laikā vairākiem "Rīga" hokejistiem noteikta saslimšana ar Covid-19, kā dēļ viņi šobrīd ievēro karantīnu, kas ilgs desmit dienas.

Šogad rīdziniekiem MHL čempionātā vēl priekšā tikai divas cīņas – 21. un 22. decembrī savā laukumā ar Maskavas "Krasnaya Armiya". Karantīna noslēgsies 21. decembrī, tāpēc skaidrs, ka rīdzinieki laukumā nevarēs doties. Portāls vēsta, ka komanda abas spēles, visticamāk, lūkos pārcelt uz vēlāku laiku.

"Rīga" jau iepriekš piedzīvojusi Covid-19 uzliesmojumu tās rindās, tāpēc novembra sākumā ar Sanktpēterburgas SKA-1946 komandu nācās spēlēt divos virknējumos.

Tāpat treniņnometni aizvada arī Latvijas pieaugušo izlase, kas gatavojas pārbaudes turnīram Polijā. "Rīga" komandas nonākšana karantīnā nozīmē, ka gados jaunie hokejisti nedosies uz Poliju.

"Rīga" šosezon 34 spēlēs iekrājusi 32 punktus un Rietumu konferencē ieņem desmito vietu.

Jau ziņots, ka arī "Optibet" hokeja līgas (OHL) vienība "Olimp"/"Venta 2002" pēc vairākiem pozitīviem Covid-19 testiem šobrīd jau atrodas karantīnā un šī iemesla dēļ laukumā neplāno atgriezties ātrāk par janvāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!