Foto: F64
Rīgas "Dinamo" aizsargs Ralfs Freibergs diskvalificēts uz trīs spēlēm, vēsta Kontinentālās hokeja līgas (KHL) oficiālā mājaslapa.

Diskvalifikāciju Freibergs saņēmis par sitienu pretiniekam ar ceļgalu svētdienas mačā pret Maskavas "Dinamo". Freibergs jau spēles laikā tika noraidīts uz 5+20 minūtēm, kuru laikā Maskavas komanda guva arī vienus vārtus. Neskatoties uz to, rīdzinieki mačā uzvarēja.

Freibergs būs spiests izlaist trīs mājas spēles ar "Soči", Helsinku "Jokerit" un Vladivostokas "Admiral" vienībām, kas tiks aizvadītas 5., 7.un 15.novembrī.

Tāpat Freibergam piespriests naudas sods, kas par šādu pārkāpumu ir 100 000 līdz 300 000 rubļu (apmēram 1200 līdz 3600 eiro).

Kā ziņots, "Dinamo" svētdien uzvarēja ar 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) pārtraucot četru neveiksmju sēriju. Divus vārtus uzvarētājiem guva Oskars Cibuļskis, bet pa reizei precīzi bija Gints Meija un Lauris Dārziņš.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 24 spēlēs izcīnītiem 23 punktiem ieņem 10.pozīciju. No astotās vietas, kas kā pēdējiem garantē dalību Gagarina kausa izcīņā rīdzinieki atpaliek par trim punktiem.

Gagarina kausā izcīnā "Dinamo" nav spēlējuši jau septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā čempionātā paliekot pēdējā vietā līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!