Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas hokeja izlase vēlējās pēc iespējas ātrāk nodrošināt uzvaru pasaules čempionāta mačā pret Itālijas valstsvienību, un, lai arī tas neizdevās tik gludi, svarīgākais, ka darbs ir izdarīts, intervijā "Latvijas Televīzijai" (LTV) sacīja vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlase ar rezultātu 3:0 B apakšgrupas spēlē Bratislavā pārspēja Itāliju, gūstot savu otro uzvaru turnīrā. Gudļevskis šajā mačā atvairīja visus 15 pretinieku metienus, kamēr Latvijas izlase izdarīja 65 metienus pa vārtiem.

"Pēc metieniem skatoties viņam (Itālijas izlases vārtsargam Andresam Bernardam) bija grūtāka spēle. Šādos mačos man ir nedaudz grūtāk ir koncentrēties, jo darba nav tik daudz, bet ir jāgaida un vienmēr jābūt gatavam. Itāļi mani pārāk nenogurdināja. Mēs gribējām pēc iespējas ātrāk pabeigt spēli un samest ripas vārtos. Lai arī neizdevās viss tik gludi, darbs ir izdarīts," intervijā LTV uzreiz pēc spēles teica Gudļevskis.

"Šie ir tie punkti, kas bija jāņem. Viss ir mūsu rokās, lai tiktu ceturtdaļfinālā," viņš uzsvēra.


Latvijas izlase ceturtdien pulksten 21:15 spēkosies ar Čehijas valstsvienību, kas līdz šim trīs spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, vienīgo zaudējumu piedzīvojot Krievijai.

"Pirms spēles ar Itāliju runājām, ka ar visiem pretiniekiem visas 60 minūtes ir jāspēlē vienādi," LTV teica Cibuļskis. "Čehiem vienmēr ir laba komanda, bet mēs iesim laukumā un sitīsimies par uzvaru. Mums nav cita ceļa. Esam apskatījuši čehu spēli, tā ir laba komanda."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!