Foto: F64

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš pauda prieku par savu rezultatīvo sniegumu pēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta Rīgā, tomēr vairāk viņu priecēja parādītais sniegums kopā ar maiņas biedriem Rodrigo Ābolu un Tomu Andersonu.

Jau vēstīts, ka Latvijas hokejisti ceturtdien pārbaudes spēlē ar rezultātu 6:3 pārspēja Dānijas valstsvienību, noslēdzot sagatavošanās spēļu ciklu.

"Šajā spēlē bija daudz pozitīva, bet bija arī brīži, kas sākām krist panikā un spēli pazaudējām. Pirmo trešdaļu tiešām kvalitatīvi aizvadījām, spēlējām agresīvi un kontrolēti. Likās, ka tagad būs, bet otrajā trešdaļā bija pretēji – daudz kļūdas, daudz nevajadzīgas piespēles, kuras pārvērtās par viņu iniciatīvā," sarunā ar Latvijas Hokeja federācijas preses dienestu teica Daugaviņš.

Komandas kapteinis izcēlās ar trīs vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli, bet precīzs šajā mačā bija arī Ābols.

"Vienmēr patīkami izcelties ar "hat-trick". Tas tāds bonuss, bet lielāks prieks par manu maiņu. Bija daudz pozitīvu lietu, strādājām pie vairākuma, centāmies tās izspēles izveidot un atrast to ķīmiju. Prieks par uzvaru," Daugaviņš turpināja.

"Vienmēr patīkami iegūt pārliecību pirms starta. Priekšā būs smags un grūts darbs. Ir lietas, kuras gribam atstāt no pārbaudes spēlēm, bet ir lietas, kuras nedēļas laikā vēl ir jāuzlabo," viņš uzsvēra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!