Foto: Abotsfordas "Canucks"

Latvijas hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs no Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vankūveras "Canucks" diezgan amizantā veidā kļuvis par sava veida modes ikonu, un viņa t-krekls kļuvis tik populārs, ka tas ātri tika izpirkts interneta veikalā.

Viss sākās ar to, ka "Canucks" hokejists Džonatans Taners Millers vienā no treniņiem aizvadītajā nedēļā uz ledus kāpa ar Šilova izejamo t-kreklu, kas bija persika krāsā. Pats latvietis bija diezgan pārsteigts, ka komandas biedrs uzvilcis viņa kreklu un kāpis uz ledus ar to.

Šilovs pēc šī atgadījuma novērtēja Millera joku, sakot, ka nojautis, ka kaut kas tāds varētu notikt. Savukārt "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets novērtēja to, ka hokejisti Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijas laikā augsta spiediena apstākļos spēja būt atraisīti.

Šis Millera joks sociālajos tīklos kļuva par sensāciju "Canucks" līdzjutēju vidū. Nepagāja pārāk ilgs laiks, līdz fani atrada, kur šo kreklu var iegādāties tiešsaistē. Nedaudz mazāk nekā nedēļu pēc šī amizantā incidenta šis t-krekls "Hugo Boss" interneta veikalā esot izpirkts, novēroja medijs "dailyhive.com".

Vankūveras komanda lūkoja izmantot šo situāciju, un tagad šis krekls ir pieejams arī "Canucks" komandas atribūtikas veikalā. Iepriekšējo spēļu laikā tribīnēs jau bija redzami līdzjutēji, kuri jau bija uzvilkuši šos persiku krāsas t-kreklus.

Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā "Canucks" trešdien veiksmīgi iesāka Stenlija kausa izcīņas otro kārtu, pirmajā mačā ar rezultātu 5:4 pārspējot Edmontonas "Oilers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!