Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Sestdien, 19. septembrī, Upesciema stadionā notika Latvijas regbija meistarsacīkšu otrā apļa spēle starp "Garkalne/Livonia" un RK "Fēnikss" komandām, pārliecinošu uzvaru ar 80:5 (40:5) svinot garkalniešiem.

"Garkalne/Livonia" galvenais treneris Toms Zibolis:
– Ar lieliem soļiem dodamies uz priekšu pretī finālam. Šoreiz labi nospēlējām gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Izcēlās līderi. Arī jaunie regbisti sekmīgi iesaistījās spēlē, cīnoties par katru centimetru. Priecājos par komandas sniegumu, tomēr kliboja disciplīna. Pilnīgi nevajadzīgi nopelnījām divas dzeltenās kartītes.

RK "Fēnikss" galvenais treneris Kristaps Staņa:
– Spēle parādīja, ka pagaidām neesam gatavi uzbrukt. Rezultāts ir atbilstošs mūsu sniegumam. Nav jau tā, ka nevaram spēlēt veiksmīgāk, taču šoreiz tikai atsevišķās epizodēs nospēlējām sekmīgi. Bez bumbas kontroles ir grūti cīnīties. Par labāko spēlētāju savā vienībā gribu atzīt Rodžeru Purmali, kurš centās sevi parādīt no labākās puses pret bijušajiem kluba biedriem.

Pēc 24 no 30 pamatturnīra spēlēm "Miesnieki/Ķekava" ir 44 punkti (10 spēlēs), "Garkalne/Livonia" 24 (7) "LMT/Eži" 24 (8), "TFS Bulduri" 22 (9), RK "Fēnikss" 9 (8) un "Jūrmala/LLU" 0 (6).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!