Foto: Reuters/Scanpix
Spānijas izlases spēlētāji pēc negaidīti ātrās izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas aicinājuši līdzjutējus atbalstīt komandu un norāda, ka viena vainīgā šajā notikumā nav - atbildība jāuzņemas visai izlasei.

"Mums ir jāsaliedējas šajā grūtajā momentā," izdevums AS citē pussargu Serhio Ramosu. "Tagad nav labākais laiks meklēt neveiksmju iemeslus. Protams, ir viegli novelt vainu uz citiem, bet taisnošanās ir priekš neveiksminiekiem. Pa šiem gadiem mēs esam panākuši to, kas citiem nav bijis pa spēkam, taču pagātnē dzīvot nedrīkst. Šodien vienkārši bija tā diena, kad veiksme nebija mūsu pusē."

"Gribu atvainoties visiem spāņiem, kas palika sarūgtināti par šo rezultātu. Taču futbolā ne vienmēr viss notiek tā, kā tu gribētu. Nedomāju, ka šis ir Spānijas izlases gals," piebilst Ramoss.

"Šobrīd ir grūti par kaut ko runāt," pēc mača ar Čīli izteicās Andress Injesta. "Ir zudušas visas ilūzijas, kas mums bija pirms pasaules čempionāta. Mēs visi gribējām uzvarēt, bet tas nenotika. Tagad jātiek skaidrībā ar zaudējuma iemesliem."

"Mēs pieļāvām pārāk daudz kļūdu un nespējām saglabāt paškontroli," savu redzējumu par mača iznākumu dod pussargs Čavi Alonso. "Esam ļoti vīlušies. Laikam nebijām morāli gatavi šim pasaules čempionātam. Holandes un Čīles izlase - diži pretinieki, kas spīdoši sagatavojušies šim turnīram."

Kā zināms, Spānijas izlase trešdien piedzīvoja otru zaudējumu šajā Pasaules kausa izcīņā un zaudēja cerības iekļūt nākamajā turnīra kārtā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!