Foto: AP/Scanpix
Pasaules kausa izcīņas finālturnīra notikumiem seko līdzi ne tikai miljoniem futbola līdzjutēju visā pasaulē, bet arī citu sporta veidu pārstāvji, kuri pēc spēlēm izsaka savus novērojumus, turklāt daži atļaujas būt visai skarbi.

"Kas tas bija? Man ļoti skumji par maniem brazīļu draugiem," tā pēc pusfināla spēles, kurā Vācija sagrāva Brazīliju, sava "Twitter" kontā līdzjūtīgi ierakstījis planētas ātrākais cilvēks Useins Bolts.


Toties bijušais Argentīnas futbola izlases zvaigzne un Pasaules kausa ieguvējs Djego Maradona bija nesaudzīgs: "Lai uzvarētu pretinieku, ir jāspēlē 90 minūtes. Vācijas izlase apspēlēja brazīliešus kā bērnus."

Līdzīgi uzskata arī bijušais Vācijas izlases spēlētājs Pjērs Litbarskis. "Nepamet sajūta, ka Vācija spēlēja pret Afganistānu," speciālistu citē portāls "Sambafoot". "Vācijas izlasei ir lielisks sastāvs - pat tie, kas paliek uz rezervistu soliņa, ir izcili futbolisti. Brazīlijai tādu rezervju nav."

Savukārt leģendārais brazīliešu futbolists Pele samiernieciski nosaka: "Es vienmēr esmu teicis, ka futbols ir pilns ar pārsteigumiem. Neviens pasaulē negaidīja šādu rezultātu!"

"Mēs savu sesto titulu izcīnīsim Krievijā. Apsveicu Vāciju," savā "Twitter" kontā ierakstīja Pele.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!