Foto: FIBA
"OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas komanda "Jūrmala"/"Betsafe" uz īres tiesību pamata ieguvusi Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas (LBL2) čempiones "Gulbenes Buki" aizsargu Kristiānu Šulcu, kuram septembrī varēs svinēt vien savu 17. dzimšanas dienu, vēsta spēlētāja pārstāvis Mārtiņš Bērziņš.

Gulbenes sporta skolas pārstāvis aizvadītajā sezonā dzimtās pilsētas komandas labā vidēji spēlē aizvadīja 17 minūtes, to laikā izceļoties ar 7,5 punktiem un 2,8 atlēkušajām bumbām. Šulca pārstāvētā vienība piecu spēļu ilgā sērijā ar 3-2 pieveica basketbola klubu "Ķekava", kļūstot par LBL2 čempioniem.

Talantīgais basketbolists 2018. gadā pārstāvēja Latvijas U-16 izlasi, Serbijā notiekošajā Eiropas čempionātā caurmērā mačā atzīmējoties ar 9,0 punktiem un 2,9 atlēkušajām bumbām. Šajā turnīrā izlasi trenēja "Jūrmala" vienības galvenais treneris Mārtiņš Gulbis.

Jūrmalas kluba vadība jau ziņojusi, ka tā turpinās sadarbību ar komandas galveno treneri Mārtiņu Gulbi, kapteini Uģi Pineti un Baltkrievijas uzbrucēja pozīcijas spēlētāju Dzjani Vikencevu. Vienībā pēc sezonas prombūtnes arīdzan atgriezies Ervīns Jonāts.

Taču to vēl papildinājuši zviedrs Pjērs Hemptons, Lietuvas basketbola leģendas Modesta Paulauska dēls Modests Paulausks jaunākais, kā arī amerikāņu aizsargs Džordans Grants.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!