Foto: F64

Kristapa Porziņģa iespējamā nespēlēšana Latvijas basketbola izlases sastāvā Pasaules kausa izcīņā aizvadītajā nedēļā tika plaši apspriesta arī starptautiskā līmenī, tomēr saceltais troksnis atmosfēru pašā komandā nekādi neesot ietekmējis. Neviens nenoliedz, ka Porziņģa loma komandā būtu milzīga, tomēr treniņnometnes beigu fāzē baumām uzmanību neviens nevēlas pievērst.

Jau vēstīts, ka trešdien Vācijas medija "Hamburger Abendblatt" žurnālists Ruperts Fabigs vēstīja, ka pieaugot bažas par Porziņģa iespējamo nespēlēšanu Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā. Latvijas Basketbola savienība (LBS) šādu informāciju noliedza, bet LBS ģenerālsekretārs Kaspars Cipruss norādīja, ka Porziņģis esot pateicis, ka viņš spēlēs.

Porziņģis sestdien no laukuma malas skatījās arī Latvijas izlases trešo pārbaudes spēli, kurā Latvija pieveica Dominikānas Republika ar rezultātu 74:69.  Latvijas izlases pārstāvji skaidroja, ka komandā ar savstarpējo komunikāciju viss esot kārtībā, tāpēc noskaņojumu baumas nekādi neietekmē.

Pēc spēles Latvijas izlases galvenais treneris Luka Banki stāstīja, ka šādas situācijas ir normālas arī citās valstsvienībās, jo par ikoniskiem spēlētājiem interese ir liela. Rodions Kurucs uzsvēra Porziņģa lomu komandā, savukārt Toms Leimanis norādīja, ka ārvalstu medijos publicētajai informācijai komandā netiek pievērsta liela uzmanība.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!