Foto: F64

Lai arī pazudis no ikdienas ziņu virsrakstiem, Latvijas hokeja leģenda - vārtsargs Artūrs Irbe nekur tālu no hokeja aizgājis nav. Par viņa gaitām HK "Kurbads" rindās, par Latvijas izlases izredzēm pasaules čempionātā un par laucinieka ikdienas dzīvi Artūrs atklās sarunā ar Armandu Puči kanāla 360TV raidījumā "Hattrick ar Puči."

Uzdod arī Tu savu jautājumu Artūram Irbem, ierakstot to komentāros pie raksta. Interesantākie izskanēs "Hattrick ar Puči" ēterā trešdien plkst. 20:30, kanālā 360TV un lietotnē "Shortcut"!

Tāpat raidījumā BK "Ventspils" atrādīs nupat izcīnīto "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas uzvarētāju kausu, iepazīsim latvieti - pasaules čempioni ūdensmotociklos, Bet Raivis Vidzis dosies izmēģināt lakrosu. Armands Jaunzems tikmēr inspicēs Rīgas publiskos sporta laukumus, kamēr Agneta Liepājniece apgaismos par to, kā mērīt pulsu un kā šī informācija var palīdzēt sportot. Skaties "Hattrick ar Puči" trešdien, plkst. 20:30 "Helio" interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē Shortcut.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!