Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Filadelfijas "76ers" saslimšana ar Covid-19 noteikta Setam Karijam, tādēļ visa komanda devusies karantīnā.

"76ers" ceturtdien aizvadīja spēli ar Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets". Šajā duelī nepiedalījās Sets Karijs, kurš traumējis kreiso potīti, bet spēles laikā arī uzzināja, ka ir Covid-19 pozitīvs.

"Associated Press" ziņu aģentūras rīcībā no situācijai tuvu stāvošas personas nodota informācija, kas liecina, ka Filadelfijas komanda pēc ceturtdienas spēles palikusi Ņujorkā, bet piektdien nevienam citam spēlētājam nav bijis pozitīvs Covid-19 tests.

Lai arī Karijs nepiedalījās spēlē, viņš atradās uz rezervistu soliņa, taču lietoja sejas masku. Karijs rezervistu soliņu pameta pirmā puslaika otrajā pusē.

Trešdien Karijs "76ers" sastāvā spēlē pret Vašingtonas "Wizards", kuru pārstāv Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks, grozā raidīja sešus trīspunktu metienus un iekrāja 28 punktus.

Sestdien Filadelfijas komandai paredzēta spēle pret Denveras "Nuggets".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!