Foto: F64
17. februārī Maskavā notiekošajā VTB Vienotās līgas Zvaigžņu spēles trīspunktu metienu konkursā "VEF Rīga" krāsas pārstāvēs komandas aizsargs Artis Ate, vēsta līgas mājaslapa.

Ate konkursā sacentīsies ar Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" basketbolistiem Dorelu Raitu un Vitāliju Fridzonu, kā arī igauni Kristianu Kitsingu no Tallinas "Kalev/Cramo".

"VEF Rīga" basketbolists VTB līgas spēlēs ir trāpījis 38,2 procentus no saviem tālmetieniem, kas viņu ierindo 22. vietā visā līgā, kā arī pēdējā vietā starp sacensībām pieteiktajiem dalībniekiem. Kitsings ir metis visprecīzāk (50,0%), turpat uz pēdām min Fridzons (49,1%), bet bijušais Andra Biedriņa komandas biedrs Goldensteitas "Warriors" komandā Raits ir trāpījis 41,7 procentus no saviem mēģinājumiem.

Artis Ate krietni precīzāk savus "trejačus" izpildījis "OlyBet" Latvijas-Igaunijas basketbola līgā, kurā 17 spēļu laikā trāpījis vairāk nekā pusi (50,8%) no saviem metieniem. Pērn šī tendence gan bija pavisam otrāda. Rucavnieks precīzāks bija tieši VTB līgā (48,6%), nevis Latvijas Basketbola līgā (44,0%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!