Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēs otrdien iekļuva Andra Biedriņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors", kas "play off" turnīrā piedalīsies tikai otro reizi pēdējo 19 gadu laikā un pirmo reizi kopš 2007.gada.

Otrdienas mačā "kareivji" ar 105:89 pieveica Minesotas "Timberwolves", tādējādi priekšlaicīgi garantējot vismaz astoto vietu Rietumu konferencē. Biedriņš kārtējo reizi palika sēžot uz rezervistu soliņa un laukumā nedevās.

Uzvarētājiem Klejs Tompsons guva 30 punktus, Stīvens Karijs guva 24 punktus un izdarīja 10 rezultatīvas piespēles, bet Deivids Lī guva 15 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. "Timberwolves" sastāvā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija latviešu izcelsmes basketbolists Čeiss Badingers, kurš mačā iesaistījās no rezervistu soliņa, bet 15 punktus guva krievu basketbola zvaigzne Andrejs Kiriļenko.

NBA Austrumu konferencē jau šobrīd ir zināmas visas astoņas komandas, kuras piedalīsies "play off" turnīrā, bet Rietumu konferencē kopā ar "Warriors" komandu otrdien ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm ieguva Hjūstonas "Rockets". Tagad Rietumu konferencē atlikusi tikai viena brīva "play off" turnīra vieta, uz kuru pretendē Jūtas "Jazz" un Losandželosas "Lakers".

Citus NBA rezultātus var aplūkot "Delfi Sports" speciālajā sadaļā "Livescores".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!