Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē svētdien Andra Biedriņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors" ar 90:97 zaudēja Jūtas "Jazz", tādējādi vēl priekšlaicīgi nenodrošinot sev iekļūšanu "play off" izcīņā.

Biedriņš kārtējo reizi palika uz rezervistu soliņa un laukumā nedevās. Latviešu centrs laukumā pēdējo reizi devās 15.martā, bet kopš 2.marta laukumā devies tikai divos mačos.

Uzvarētājiem 25 punktus guva Mo Viljamss, bet Els Džefersons guva 19 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. "Kareivjiem" 22 punktus guva Stīvens Karijs, Deivids Lī guva 21 punktu un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bet Klejs Tompsons guva 20 punktus.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 44 uzvarām un 33 zaudējumiem saglabā sesto pozīciju un jau tuvākajā spēlē (otrdien pret Minesotas "Timberwolves") uzvaras gadījumā var nodrošināt iekļūšanu "play off" mačos. Tikmēr "Jazz" pēc uzvaras Rietumu konferencē pakāpusies uz astoto vietu, ārpus "play off" dalībnieku astotnieka nobīdot slaveno Losandželosas "Lakers".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!