Foto: AP/Scanpix

Pēc septiņu spēļu izlaišanas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā svētdien atkal piedalījās Andris Biedriņš, bet viņa pārstāvētā vienība Goldensteitas "Warriors" ar 112:120 (26:27, 28:30, 22:32, 36:31) piekāpās Losandželosas "Lakers".

Biedriņš septiņus maču izlaida cirkšņa savainojuma dēļ. Svētdien Biedriņš cīņā iesaistījās no rezervista soliņa, nospēlēja 18:21 minūtes, metienus neizdarīja, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, reizi pārtvēra pretinieku piespēli, kā arī nopelnīja trīs piezīmes.

"Warriors" rindās rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Deivids Lī. Uzvarētājiem "spēli sakārtoja" trīs basketbolisti – Kobe Braiants guva 40 punktus, Po Gasols guva 26 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles, bet Reimons Sesions guva 23 punktus un izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 20 uzvarām un 31 zaudējumu ieņem 13.vietu, un praktiski vairs nevar kvalificēties "play off" turnīram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!