Foto: AFP/LETA/Scanpix
Latvijas izlases basketbolists Rodions Kurucs pirms savas otrās sezonas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) strādā pie sava metiena tehnikas, kā arī piedalīsies NBA Vasaras līgā, kurai uzbrucējs jau sācis gatavoties, intervijā portālam "Delfi" atklāja bijušais Bruklinas "Nets" un Kuruca individuālais treneris Pablo Pridžioni.

Pridžioni aizvadījis varenu karjeru tādos Spānijas klubos kā "Baskonia" un "Real Madrid", divreiz ticis iekļauts ULEB Eirolīgas otrajā simboliskajā piecniekā. Karjeras izskaņā saspēles vadītājs veica teju unikālu gājienu, 35 gadu vecumā nonākot NBA, lai tur nospēlētu vēl četras sezonas.

"Puiši ir gados jauni, un viņiem nepieciešams saglabāt fizisko formu. Šī būtu bijusi gara vasara bez spēlēm. Rodi tāpēc plāno spēlēt Vasaras līgā. Tā sāksies pēc kādām trim nedēļām. Gatavojamies tā, lai viņš tajā būtu labā formā," skaidroja treneris, kurš daudz laika pavadījis, tieši strādājot ar Kurucu.

Cēsnieks vien vasaras ievadu nav pavadījis Latvijā. Spēlētāja aģents Artūrs Kalnītis 5. jūnijā sociālajā vietnē "Twitter" ievietoja video, kurā redzams, kā Kurucs strādā pie sava metiena "Real Madrid" kluba bāzē. Par to arī jautājums pašam Pridžioni.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!