Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Losandželosas "Clippers" ceturtdien kļuvusi jau par trešo komandu, kurai īsi pirms došanās uz Orlando sezonas noslēguma turnīru Covid-19 dēļ nācies slēgt savu treniņu zāli, ziņo medijs ESPN.

Losandželosas klubs, veicot Covid-19 pārbaudes savas vienības pārstāvjiem, konstatējis, ka kāds no viņiem inficējies ar slimību. "Clippers" pieļauj iespēju, ka pirms trešdien plānotās došanās uz Orlando vienība vēl pagūs atsākt treniņus.

Jau ziņots, ka šādu pašu soli nācās veikt Latvijas izlases basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētajai Bruklinas "Nets" komandai, kā arī Denveras "Nuggets" vienībai.

NBA vienībām uz Orlando ļauts doties 35 cilvēku sastāvā, kas iekļauj ne tikai spēlētājus un trenerus, bet arī komandas apkalpojošo personālu. Konkrēti nav atklāts, kuru "Clippers" un "Nuggets" pārstāvju saslimšana piespiedusi veikt šādu soli, savukārt "Nets" komandā ar Covid-19 iniciējās basketbolisti Deandrē Džordans un Spensers Dinvidijs.

"Clippers" ar 44 uzvarām 64 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē, kā arī tiek uzskatīta par vienu no galvenajām pretendentēm uz čempionu titula izcīnīšanu. Losandželosas klubs savas vēstures laikā nekad nav spēlējis NBA finālsērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!