Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Jūtas "Jazz" gatavs aizmainīt arī savu līderi Donovanu Mičelu, raksta medijs "The Athletic".

Jau vēstīts, ka "Jazz" diezgan lielā maiņas darījumā atbrīvojās no centra spēlētāja Rūdija Gobēra, kurš nonāca Minesotas "Timberwolves". Tagad Jūtas klubs gatava turpināt sastāva pārbūvi, un uzklausa piedāvājumus arī par aizsargu Mičelu.

Aizvadītajā sezonā Mičels vidēji 67 spēlēs guva 25,9 punktus, izdarīja 5,3 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,2 atlēkušās bumbas. Viņš NBA aizvadījis piecas sezonas, visās vidēji gūstot vairāk par 20 punktiem. Kopumā 345 NBA regulārā čempionāta spēlēs Mičels vidēji izcēlies ar 23,9 punktiem.

Paredzams, ka lielāko interesei par Mičeli uzrādīs Ņujorkas "Knicks", kas allaž lūko pēc NBA līmeņa zvaigznēm. "Knicks" rīcībā ir vairākas NBA drafta izvēles un jaunie basketbolisti, ar kuriem pārliecināt "Jazz" veikt maiņas darījumu.

Medijos izskan ziņas arī par to, ka pats Mičels varētu būt ieinteresēts spēlēt Ņujorkā. Viņa tēvs strādā beisbola klubā Ņujorkas "Mets", kā arī viņam esot ciešas attiecības arī ar Džeilenu Bransonu, kurš šajā starpsezonā arī pievienojās "Knicks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!