Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien Ņujorkas "Knicks" atkal nācās spēlēt bez latviešu spēlētāja Kristapa Porziņģa, un ņujorkieši savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar 87:92 (23:18, 18:36, 24:20, 22:18).

Arī šajā mačā Porziņģis nevarēja piedalīties pleca traumas dēļ. "Knicks" komanda vēl nav oficiāli paziņojusi par savainojuma nopietnību, bet izskanējusi arī informācija, ka latvietim sezonas pēdējās spēles būs jāvēro no malas. Spēlē pret "Pacers" nepiedalījās arī Karmelo Entonijs.

Aizvadītajā mačā "Knicks" komanda pēc pirmajā ceturtdaļā iekrāta astoņu punktu pārsvara pirmo puslaiku noslēdza ar 13 punktu deficītu (41:54). Trešajā ceturtdaļā "Pacers" pārsvars pieauga līdz 18 punktiem, taču Ņujorkas komandai pēcāk izdevās pietuvoties līdz 11 punktu atstatumam. Mača pēdējās 12 minūtēs "Knicks" izlīdzināja rezultātu (85:85), un vēlāk bija divu punktu vadībā, tomēr "Pacers" spēles galotni nospēlēja veiksmīgāk.

21 punktu "Knicks" komandā sameta Saša Vujačičs, bet Ārons Aflalo pievienoja 15 punktus. Uzvarētājiem 20 punkti Pola Džordža kontā, kamēr 17 punktus guva Rodnijs Stakijs.

"Pacers" komandai šī bija svarīga spēle cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs, ierindojoties septītajā vietā Austrumu konferencē, bet "Knicks" jau izredzes uz "play-off" jau kādu laiku ir zaudējusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!