Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs bija priecīgs par savas komandas sniegumu spēlē pret Detroitas "Pistons", un viņš pauda apņēmību šādā veidā arī aizvadīt nākamās spēles.

Jau vēstīts, ka Kurucs pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 13 punktus, izceļoties ar skaistiem bumbas triecieniem grozā no augšas un palīdzēja "Nets" savā laukumā ar rezultātu 103:75 (27:19, 34:16, 27:27, 15:13) pārspēt tiešo konkurenti par vietu izslēgšanas turnīrā Detroitas "Pistons".

"Šī ir svarīga uzvara, jo mums priekšā ir gara izbraukumu spēļu sērija. Esam uzvarējuši jau četras spēles pēc kāras, un tā arī turpināsim. Mēs labi nospēlējām aizsardzībā, trāpījām metienus, un viņi neko īsti nevarēja izdarīt. Smagi cīnījāmies, darbojāmies ar enerģiju un tas arī viss," pēc spēles intervijā televīzijas kanālam "Yes" teica Kurucs.

Kurucs noslēgumā uzsvēra, ka viņš pilda trenera norādījumus, bet tad intervijas laikā viņu D'Andželo Rasels aplēja ar ūdeni.

Pats Rasels sacīja, ka Kurucs bija tas, kurš ar savu sniegumu radīja piemēru visai komandai. "Rodijs bija tas, kurš visu iesāka, pavilka līdzi skatītājus un mēs tam sekojām. Šī bija ļoti svarīga uzvara, ņemot vērā turnīra tabulu un spēļu grafiku," sacīja Rasels, kurš citēts portālā "New York Post".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!