Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas izlases basketbolists Rodions Kurucs izcēlies ar 15 punktiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlē, kurā uzbrucēja pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda ar 74:58 pārspēja Horvātijas basketbolistu komandu.

Kurucs laukumā pavadīja 23:56 minūtes, kas bija otrais lielākais spēles laiks "Nets" Vasaras līgas komandā, un tajās izcēlās ar 15 punktiem (4/4 divpunktu metienos, 2/4 trīspunktu metienos, 1/1 soda metienos), trim atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm. Kurucs arīdzan bloķēja vienu pretinieku metienu, bet divreiz kļūdījās.

Bruklinas komandas labā ar 15 punktiem atzīmējās arī Bosnijas un Hercegovinas basketbolists Džanans Musa, kurš gan trāpīja tikai trīs no desmit no spēles izpildītajiem metieniem.

Savukārt Horvātijas komandas labā 12 punkti ASV dzimušajam Djūkas Universitātes basketbolistam Antonio Vrankovičam, bet 11 punkti un 11 atlēkušās bumbas 31 gadu vecajam centra pozīcijas spēlētājam Željko Šakičam.

Bruklinas komandai šī bija pirmā uzvara divās spēlēs, vienībai pirmajā Vasaras līgas mačā ar 92:96 piekāpjoties Dalasas "Mavericks" klubam. "Nets" basketbolisti pirmdien tiksies ar Anžeja Pasečņika pārstāvēto Vašingtonas "Wizards" komandu.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!