Foto: Kadrs no video

Kārtējo reizi no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mača naktī uz ceturtdienu tika izraidīts viens no Goldensteitas "Warriors" līderiem Dreimonds Grīns, un vilšanos sava komandas biedra rīcībā neslēpa Stefens Karijs.

Incidents notika jau pašā spēles sākumā - ceturtajā minūtē "Warriors" basketbolists Endrū Viginss pārkāpa noteikumus pret Orlando "Magic" zvaigzni Paolo Bankjero. Šis sods nepatika Grīnam, kurš uz laukuma mīl iekulties nepatikšanās, un basketbolists sāka agresīvu vārdu apmaiņu ar tiesnesi, abiem bija fizisks kontakts, par ko basketbolists saņēma pirmo tehnisko piezīmi.

Karijs centās slāpēt Grīna emocijas, taču tas neizdevās. Promejot "Warriors" basketbolists tiesneša virzienā izmeta vēl dažas ne pārāk glaimojošas frāzes, par ko tika padzīts no laukuma.

Karijam šāds notikumu pavērsiens bija sāpīgs, pēc minūtes pārtraukuma viņa acīs bija asaras. Šosezon Grīns jau izcietis vairāku spēļu diskvalifikāciju - viņš šosezon iesitis Fīniksas "Suns" basketbolistam Jusufam Nurkičam, kā arī žņaudzis Minesotas "Timberwolves" spēlētāju Rūdigu Gobēru. "Warriors" komandā bijušas iekšējas sarunas par Grīna uzvedību, taču acīmredzot tas nedod vēlamo rezultātu.

"Mums Dreimonds ir nepieciešams," pēc spēles ar "Magic" žurnālistiem ģērbtuvē teica Karijs. "Viņš to zina. Mēs visi to zinām. Ir jānotiek tam, lai viņš varētu atrasties laukumā un būt komandai pieejams. Īpaši šajā sezonas daļā. Ir smagi šādā veidā sākt spēli."

NBA regulārā sezona tuvojas izskaņai, bet titulētā "Warriors" šobrīd cīnās par iespēju piedalīties "play-in" turnīrā. Tās 38 uzvaras 72 spēlēs Rietumu konferencē dod vien 10. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!