Pēc Detroitas "Pistons" un Orlando "Magic" kautiņa trešdienas spēlē Nacionālā basketbola asociācija piešķīrusi diskvalifikācijas vismaz uz vienu spēli kopā 11 basketbolistiem no abām komandām.

Trešdienas mačā "Pistons" savā laukumā ar rezultātu 121:101 (27:23, 39:24, 26:30, 29:24) pārspēja "Magics".

Otrajā ceturtdaļā saķeršanās izcēlās starp abām komandām, kad Morics Vāgners ārpus laukuma robežām pagrūda Kilianu Heisu, kurš tobrīd mēģināja noķert bumbu. Vāgners no "Pistons" soliņa spēlētājiem saņēma spēcīgu sitienu, kā rezultātā uz brīdi zaudēja samaņu, bet Heiss un Hamids Diallo pēc tam tika izraidīti no mača.

Pēc kautiņa Heisam tika piešķirta trīs spēļu diskvalifikācija, kamēr nākamajās divās spēlēs laukumā nevarēs doties Vāgners.

Tikmēr vienas spēles diskvalifikāciju saņēma Diallo, kā arī astoņi "Magic" spēlētāji - Kols Entonijs, Roderiks Hemptons, Gerijs Heriss, Kevons Heriss, Admirals Skofīlds, Francs Vāgners, Mo Bamba, Vendels Kārters.

Entonijs, Bamba, Kārters, Hemptons un Gerijs Heriss nevarēs doties laukumā jau nākamajā "Magic" mačā pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Vašingtonas "Wizards", kamēr pārējie trīs spēlētāji, kuri diskvalificēti uz vienu spēli, paliks ārpus sastāva 4.janvāra mačā.

"Magic" ar 13 uzvarām un 23 neveiksmēm Austrumu konferences turnīra tabulā ierindojas 13.pozīcijā, kamēr "Pistons" ar bilanci 9-28 atrodas 15.vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!